Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Get Jinxed

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji wypuszczenia nowego bohatera, riot wypuścił te oto wideo.

http://www.youtube.com/watch?v=0nlJuwO0GDs

Według mnie nawet fajne wideo, oddające klimat wariatki z piltover.

Muzyka też jest niezła, jednak mogli zrobić to lepiej.

Jakie jest wasze zdanie na temat tego filmiku wypuszczonego przez rajot?

( O 6 rano musiałem wstać by to wstawić? Lol )

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Czy tylko ja uważam, że najlepsze postacie to te z Piltover?

Generalnie strasznie podoba mi się to, że Riot wciąż jest cholernie dynamiczną firmą i chce im się robić tego typu animacje :)

PS:Styl użyty w filmiku strasznie przypomina mi teledyski Gorrilaz :)

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Jak dla mnie to ssie pałę. Powciskano kompletnie różne style graficzne (postać, wybuchy, otoczenie), do tego te paralityczne ruchy kamery w niektórych momentach i zdecydowanie za częste przeskoki które niby miały dodać dynamizmu. Strasznie średniawe, na tle chociażby poprzedniego filmiku Rioty (Twist of Fate czy coś), nie będę tego nawet próbował porównywać do filmików Blizzarda, czy chociażby trailerów od rodzimego Techlandu, bo to inna liga. Propsy ogólnie za próbowanie zrobienia... "czegoś", i zarysowania postaci, no ale wyszło jak wyszło.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Moim zdaniem zamiast robić jakieś piosenki które im nie wychodzą

to powinni się zająć grą dlatego że każdy teraz narzek na ping itd.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

To prawda, powinni robić to jednym stylem, a tymczasem jest zmieniany - komiksowy/filmowy/komputerowy, co wygląda... fajnie. RIOTu daleko oczywiście do Blizzarda, ale spójrz też z innej strony ile lat robi Blizzard, a od ilu lat istnieje RIOT. Jak dla mnie 'wystrzałowy' teledysk, parę scen jest boskich które nadrabiają zaległości, na przykład:

- Początki z małpką :D

- 0.43 | 0.54

- Tibbers

itd.. itp...

Z tymi wybuchami faktycznie przegięli.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

do 58 sekundy spoko, potem troche lipy potem znów spoko, nutka ogólnie taka sobie.

Sama prezentacja postaci wyszła im najlepiej, sprawia tak że chciałbym nią zagrać choć nienawidze grać adc

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

J/w, niezbyt lubię grać adc, ale promo Jinx jest na tyle dobre, że dam jej chyba szanse :3

Film zrobiony fajnie, jeden z bardziej dynamicznych od Riotu, muzyka na plus.

Ktoś tam narzekał na ping... Geez, mój net wytrzyma wszystko, komp też, mogą nawalić więcej zadżebistych animacji i champów, mi tam to tylko umila grę.

League of wooden pcz?

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

1 kobieca postać (na moje oko prawie że dorosła) która nie ma CYCKÓW! RIOT COŚ JEST NIE TAK!

A co do promo to genialnie im wyszło :D

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

1 kobieca postać (na moje oko prawie że dorosła) która nie ma CYCKÓW! RIOT COŚ JEST NIE TAK!

A co do promo to genialnie im wyszło :D

Pomimo tego że nie ma cycków moim zdaniem zajebiscie wygląda.

Jako że adc to mój main instabuy sie szykuje.

graphic.png

Opublikowano

a7af0165e3018fb0dee833368b070aa1.png

LOL

@top

Haa, bombowy filmik, super im to wyszło. Postać z pewnością kupię za włosy. Chciałbym mieć laskę z takimi. *.*

1389638202-U295319.png

Opublikowano

a7af0165e3018fb0dee833368b070aa1.png

LOL

@top

Haa, bombowy filmik, super im to wyszło. Postać z pewnością kupię za włosy. Chciałbym mieć laskę z takimi. *.*

Ciekawe czy to sarkazm czy serio nerf.. on według mnie powinien dostać jakiegoś buffa bo taka Syndra go zjada.. jego działka to gówno bo może Syndra je po prostu wydupić do jungli i tyle :D.

A co do filmu to dupy nie urywa ;x Najbardziej jarałem się tym filmem gdzie był Twisted fate vs Fiddle itp.

Opublikowano

Ciekawe czy to sarkazm czy serio nerf.. on według mnie powinien dostać jakiegoś buffa bo taka Syndra go zjada.. jego działka to gówno bo może Syndra je po prostu wydupić do jungli i tyle :D.

A co do filmu to dupy nie urywa ;x Najbardziej jarałem się tym filmem gdzie był Twisted fate vs Fiddle itp.

Bo heim już nie jest pickiem tylko i wyłącznie na mida. Lepiej sprawdza się jako top/support.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Osobiście musyczka wpadła mi w ucho, i jest niezła, wydaje mi się że w porównaniu do "piosenek" Thresha czy Luciana, to ta jest najlepsza ;D

Najlepszą miała muzykę Vi :D

Opublikowano

Moim zdaniem zamiast robić jakieś piosenki które im nie wychodzą

to powinni się zająć grą dlatego że każdy teraz narzek na ping itd.

Teraz pomyśl to napisałeś kretynie, dowiedz się że filmikami a lagami zajmują się w Riot inne osoby i przeczytaj kurwa jeszcze raz co napisałeś.

Idź do dentysty, nie będzie go to niech ci pani sprzątaczka Tosia zęba zaleczy,w końcu też tam pracuje, tak na twój tępy top rozumowania.

Opublikowano

Pewnie już ktoś zauważył ale na login screenach Vi i Jinx jest ta sama sceneria, tylko że u Jinx jest zniszczona.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Fajny teledysk ale te wybuchy jakieś komiksowe ;/ Ogólnie postać jest op ale jak sie nie nafeeduje to troche kupa jest. Napewna będzie dobra na 10-20 lvla'ch oraz brąz/silver

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Co tu powiedzieć hm... Blah blah blablah ZACZEPISTE ,żeby się nie wyrażać. Super oddaje co może dziać się w głowie takiej wariatki ( przecież ten teledysk to jest jej sen :O) a pomieszanie stylów daje jeszcze lepszy klimat

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jak dla mnie to ssie pałę. Powciskano kompletnie różne style graficzne (postać, wybuchy, otoczenie), do tego te paralityczne ruchy kamery w niektórych momentach i zdecydowanie za częste przeskoki które niby miały dodać dynamizmu. Strasznie średniawe, na tle chociażby poprzedniego filmiku Rioty (Twist of Fate czy coś), nie będę tego nawet próbował porównywać do filmików Blizzarda, czy chociażby trailerów od rodzimego Techlandu, bo to inna liga. Propsy ogólnie za próbowanie zrobienia... "czegoś", i zarysowania postaci, no ale wyszło jak wyszło.

no to <censured> zrób lepszy co się będzie podobało milionom ludzi a nie nie dość że gra za darmo to jeszcze ich krytykujesz.

Opublikowano

Ludzie, sam fakt że ona nie ma cycków, nie znaczy że jest słabą postacią, czy czymkolwiek innym. Mi się all podoba (nie chodzi mi o nią, tylko o cały film muzyke itp, chociaż grzywke ma OP ;d). A co do tych komentarzy "powinni robić nowe mapy/posatcie czy co to tam jeszcze a nie animacje", są w WIELKIM błędzie, gdyż RIOT tak jak każda firma, ma ludzi podzielonych na poszczególne zadania, jedni od avatarów, inni od mapek, inni od skórek czy animacji itp. A jak widać jednym to idzie lepiej a drugim gorzej. Co do stylów graficznych - Fakt, nie ma szały gdyby się przyjrzeć, ale spróbujcie się wczuć w ta porąbaną muzyke, to z pewnością pomoże :D

To chyba tyle ode mnie. Czekam na dalsze opinie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...